Advies

  • MankeNelis

    Hallo,

    Ik heb in het jaar 2000 een bedrijfsongeval opgelopen (Knieschijfluxatie).

    In de loop der jaren tot op heden nog 5 maal de knie geluxeerd. In de tussentijd ook een heupblessure opgelopen. Vorig jaar 3 maal geopereerd, conclusie: kraakbeenschade graad 4, nieuwe knieschijf nodig.

    Ontslag was het gevolg.

    Nu heb ik door al dat revalideren aan de knie erg last van mijn onderrug gekregen. 100% arbeidsongeschikt geraakt. Vele medici en fysiotherapeuten zeggen dat mijn rugklachten door een standsverandering van mijn lichaam door de knie worden veroorzaakt. Mijn oude werkgever wil hier niets van weten en zeggen dat het door de 4 maanden revalidatie van mijn heup komt. Ik vind dit erg raar aangezien ik al 7 jaar knieklachten heb en mijn heupblessure na 4 maand weg was. Ik heb nu ook de nodige psychische klachten doordat ik mijn baan ben kwijtgeraakt en mijn lichaam.

    Weet iemand of het te doen is dat het verband tussen knie en rug te bewijzen? Ik heb nog nooit rugklachten in het verleden gehad. Op dit moment ben ik ook uitbehandeld in de ziekenhuizen, ik moet ermee leren leven wordt er gezegd.

    Dit is uiteraard in het kort samengevat. Ik ben al vanaf juni 2004 bezig.

    Mvg,

    Niels

  • Gerda_H

    Ik ben maar een leek,maar ik denk dat je beter een specialist of je huisarts kunt vragen of er verband is tussen jou knie belssure en je rugklachten. In princiepe is het mogelijk,maar dat ligt er ook aan welke rugklachten jij nu hebt.

    Groetjes Gerda

  • Flipje uit Tiel

    Ik mag aannemen dat je je laat bijstaan door een letselschadespecialist.

    Deze letselschade specialist laat zich bij staan door een medisch adviseur. Deze medisch adviseur kan aan de hand van de beschikbare medische informatie beoordelen of de rugklachten in causaal verband staan met het bedrijfsongeval.

    Mocht er daarna toch nog discussie (met de tegenpartij) zijn of de rugklachten wel of niet ongevalsgevolg is, kan er nog altijd een medische expertise verricht worden.

  • MankeNelis

    @Gerda, bedankt voor de je berichtje. Ik heb het al zeker aan de specialist gevraagd en deze zeggen dat het inderdaad mogelijk is, meer dan dat zeggen doen ze verder niet.

    @Flipje, Ik laat mij niet bijstaan door een letselschade specialist. Toen ik een tijd terug alleen nog voor mijn knieproblemen thuis zat heb ik mijn zaak eens laten zien door een letselschadekantoor, zij zagen er toen geen kans van slagen in. Ik zou het graag nog eens voor willen leggen aan een goede letselspecialist, heeft u misschien tips?

    Bedankt voor de snelle reacties.

    Groeten.

  • MankeNelis

    Bedankt Monique, ik neem een kijkje en zal dan nog contact opnemen.

    Groeten.