letselschade voorschot

  • Bas

    Hoi ,na mijn bedrijfsongeval 5 jaar geleden ,heb ik licht hersenletsel ,eindelijk is vorige maand de einduitspraak ! 100 % aansprakelijk voor de werkgever die dient alle gemaakte en toekomstschade uit te keren + rente enz,eindelijk zwart op wit en een voorschot zou je zeggen( 5 jaar niets gekregen en alles zelf betaald),maar niets is minder waar ,omdat de tegenpartij in beroep gaat krijg ik zelfs geen voorschot! kan weer jaren duren voor je iets van je gemaakte kosten terugkrijgt! ik kan mijn rekeningen niet meer betalen en zit aan de grond financieel ,heeft iemand tips~voor mij! alvast bedankt groetjes Bas

  • Frans Glissenaar

    Beste Bas,

    Wij zijn voor het programma Zembla bezig met een uitzending over letschelschadeprocedures. Ik ben benieuwd hoe het met jouw zaak zit en wat de achtergronden zijn. Zou je daarover contact met mij willen opnemen?

    Vast hartelijk bedankt.

    Frans Glissenaar

  • Frans Glissenaar

    Je kunt mij bereiken via: frans.glissenaar@vara.nl

  • fva

    Is die uitzending al geweest, zo niet wanneer is het dan?

  • Trailblazer

    Beste frans,

    Heb je bericht hier gelezen, en ben zelf inmiddels 6 jaar bezig,

    Op deze site staat mijn verhaal na een ongeval waar ik secundaire narcolepsie aan heb over gehouden

    http://www.letselschade-calculator.nl/

    mvg

    Cees

    trailblazerxx@yahoo.co.uk

  • Gentlemann1961

    Beste Bas, het hoort allemaal bij de strategie die verzekeringsmaatschappijen hanteren en wat ten doel heeft om jou en ieder ander slachtoffer helemaal murf en desolaat te maken.

    Op deze manier kunnen ze de zaak weer geruime tijd rekken, jij word nogmaals geslachtofferd en moet lijdzaam toezien en vooral afwachten en heel veel geduld hebben.

    Schandalig dat dit nog steeds niet aan een bepaalde maximale termijn is gebonden, ik heb politici een tijd terug horen praten over 36 maanden en dan moet de zaak worden afgerond.

    Geloof me dat verzekeraars ieder denkbaar middel zullen aanwenden om maar niet tot uitbetaling over te gaan.

    Mijn vrouw en ik zijn ruim 5 jaar geleden op de scooter aangereden door een automobilist, hadden eerst een letselschadekantoor voor ons werken, maar omdat hun medewerker het op een accoordje wilde gooien met de tegenpartij zijn we overgestapt naar een gespecialiseerde letselschadeadvocaat en zelfs die betalen ze niet uit.

    Laatst een schrijve van de tegenpartij ontvangen waarin die aangaven dat ze het uiteindelijke eindbedrag veel te hoog vonden, met andere woorden, je word gewoon in de maling genomen.

  • Trailblazer

    Jubileum,

    gisteren was het voor mij 6 jaar sinds mijn ongeval en het einde is nog niet in zicht, In de US was er een die na 8 jaar werdt uitgekeerd dus er is nog hoop,

    trailblazer