Pas op met commercieele Letselschade Bureaus !!!

  • Gentlemann1961

    Hierbij wil ik iedereen die slachtoffer is geworden of is geweest van een ongeval waarschuwen indien ze in zee gaan met Commercieele Letselschadebureaus die je worden aangeboden oa via slachtofferhulp.

    Deze bureaus werpen zich op als je belangenbehartiger en zullen, zo beloven ze tenminste, de geleden schade voor jou gaan verhalen bij de tegenpartij.

    Vaar alsjeblieft niet blind op deze mensen zoals wij indertijd wel gedaan hebben, het heeft ons bijna de das omgedaan.

    Kort nadat mijn vrouw weer thuis was uit het ziekenhuis, zo'n drie weken na het ongeval, kwamen de medewerker van het letselschadekantoor samen met een specialist van de tegenpartij bij ons thuis om over de afhandeling te praten.

    Er werden ons koeien met gouden horens beloofd, alles zou netjes geregeld gaan worden.

    Bij het weggaan stapten ze bij elkaar in de auto, hebben vervolgens zo'n anderhalf uur met elkaar zitten overleggen, en precies een week later kregen we van onze belangenbehartiger een telefonisch voorstel.

    We konden ons voor 3000 euro laten uitkopen, maar dan moesten we wel liefst meteen accoord gaan, want we zouden zo'n voorstel nooit meer krijgen.

    Hebben onze belangenbehartiger hierop meteen laten weten dat we niet op het voorstel ingingen en zijn diezelfde dag nog overgestapt naar een gespecialiseerde letselschadeadvocaat die onze zaak heeft overgenomen.

    De medewerker van het Letselschadekantoor was zeer boos, vond het geen manier van doen, en heeft nog geruime tijd onze nieuwe advocaat bestookt met zogenaamde openstaande rekeningen.

    Navraag leerde mij dat veel slachtoffers die met dit soort kantoren in zee zijn gegaan geadviseerd werd om zich te laten uitkopen.

    Hierop ben ik de zaak verder gaan onderzoeken en naar blijkt hebben veel Letselschademedewerkers hele goede contacten bij de diverse verzekeringsmaatschappijen, waardoor er sprake kan zijn van belangenverstrengeling.

    Zal niet zeggen dat al deze kantoren zo werken, maar er is in deze branche nog steeds geen keurmerk en er zijn ook geen duidelijke richtlijnen.

    Het werd ons bijna fataal, emails die ik ontving vertelden mij dat talloze mensen er wel in zijn gelopen en er achteraf spijt van hebben.

    Ben je dus slachtoffer, stap dan naar een gespecialiseerde Letselschadeadvocaat dan weet je dat je in goede handen bent en kom je niet van een koude kermis thuis

    mvg the Gentlemann1961

  • Fee

    En niet te vergeten je belangenbehartiger van de rechtsbijstand die speelt ook onder één hoedje met de tegenpartij, tja verzekeringen onder elkaar.

  • an

    mag ik vragen in welke plaats je belangenbehartiger zit?

    gr an

  • Fee

    Sorry An, maar dit is ‘n openbaar prikbord, dus dit zet ik liever niet hier neer omdat mijn zaak nog loopt, ik ben nu wel overgestapt naar ’n letselschade bureau, want ik heb het helemaal met de rechtsbijstand gehad.

  • Genius

    Goede actie! Blij dat het zo goed afgelopen is.

    Groetjes, Genius