Claim

  • Anoniem

    Hallo,

    Ik ben voor mijn beroep afhankelijk van het werken met computers, sinds ik in 2002 een auto ongeval heb gehad kan ik niet meer mijn werk naar behoren doen. Ik kan mij nu nog een beetje redden met de administratieve kant van het werk maar dat houdt een keer op. Mijn ogen (hersenen) kunnen de informatie die binnenkomt niet meer goed verwerken. Hoe moet ik bewijzen dat dat is ontstaan na het ongeval en hoe moet ik dat claimen bij de TP, zij hebben wel aansprakelijkheid erkend. Sorry voor het slechte fouten in de tekst, maar dat is ook een gevolg van hetr ongeval. Is er iemand die daar goede ideeën over heeft.

    Bij voorbaat dank.

  • bob

    Beste Anoniem,

    Om te bewijzen dat… heb je toch echt een goede letselschadeadvokaat nodig. Je zou kunnen denken aan een neuropsycholoog. En ik zou daar niet te lang meer mee wachten.

    Over het werken met de pc zelf. Zoeken naar een juiste stand van het beeldscherm, juiste belichting e.d wil wel eens helpen. Maar als je zoveel last hebt, moet je het niet doen. Je bent nu alleen maar bezig om het herstel, voor zo ver dat nog komt, tegen te werken. Investeer nu in rust, dat is een investering in je gezondheid later. Maar geef eens wat meer info over de toedracht va het ongeval. Dat is een stuk makkelijker.

    Sterkte

    Bob

  • Paul

    Wat je nodig hebt is een goede belangenbehartiger. Het is zijn taak om te zorgen dat wordt bewezen dat je als gevolg van het ongeval bepaalde werkzaamheden niet meer kunt. Ik heb een aantal jaren geleden ook een ongeval gehad en ongeveer hetzelfde meegemaakt als jou. Het is uiteindelijk een lange procedure geworden maar wel naar mijn tevredenheid afgelopen, mede dankzij de goede steun van mijn belangenbehartiger.

    Mocht je de naam van het bureau willen, laat mij het dan even weten.

    Groeten

    Paul

  • anke

    Het eerste dat je moet doen is naar je huisarts gaan en een doorverwijzing vragen voor de neuroloog. Dan kan deze je indien nodig doorverwijzen voor een neuropsychologische test, Het is belangrijk om op schrift te krijgen dat al je klachten het gevolg zijn van het ongeval….

    Je kunt inderdaad een belangenbehartiger in de arm nemen, die bepaalde zaken voor je regelt. Of dat nu een letselschadeadvocaat is of een tussenpersoon of een letselschadebehandelaar maakt in principe niets uit….

    Heb je nog vragen mail me even. Ik heb zelf een whiplash en heb de studie rechten gedaan en ben afgestudeerd op dit gebied…..misschien dat ik je en anderen met meer vragen kan helpen…

    gr anke

  • Anoniem

    Hoi Anke,

    Ik ben vorige week bij mijn huisarts geweest en deze heeft mij doorverwezen naar een neuroloog, moet zelf nog even een afspraak maken. Ik heb wel iemand die mijn zaak behandeld (DAS rechtbijstand).

    Ik krijg nu het gevoel dat die mij een beetje lastig vind omdat ik elke keer maar blijf bellen hoe het nu staat met mijn zaak. Ik ben nu nog wel werkzaam bij mijn baas maar aan het eind van het jaar is dat waarschijnlijk voorbij. Ik kan mijn werk niet meer naar behoren uitvoeren. Als ik dan vraag hoe dat gaat met inkomens verlies dan krijg ik als antwoord dat ik me daar mog niet druk om moeten maken. Wat raad jij mij dan nu aan.

    Alvast bedankt

  • Anoniem

    Hoi Bob,

    Ik heb in 2002 een auto ongeluk gehad en wel met ongeveer 120 km/u. Ik ben eerst met de voorkant vol in de vangrail geklapt en daarna 180 graden gedraaid en vervolgens met de achterkant in diezelfde vangrail gevlogen. Dit omdat ik een obstakel moest ontwijken (vrachtwagenband). Ik heb al een groter scherm gekregen maar dat lost eigenlijk niet veel op. Mijn probleem is vooral datgene wat ik lees vergeet ik weer en wordt niet veel meer geregistreerd. Ik kan zelfs de ondertiteling bij een film niet meer bijhouden. En investeren in rust kan ik nog niet, zou het eigenlijk wel moeten doen maar er is ook nog een arboa rts die dat niet toelaat. Moet zo snel mogelijk weer op mijn oude nivo zitten qua uren en dan uitbouwen naar meer inhoudelijk bezig zijn.

  • Anoniem

    Hoi Paul,

    Ik ben wel geintresseerd in de naam van dat bureau. Heb je in de lange proceduren wel een inkomen gehad.

  • PersonenschadeSpecialist

    Als u niet tevreden bent over DAS, staat het u vrij om hetzij via DAS bij een andere belangenbehartiger te komen (de zogeheten geschillenregeling), maar u kunt de DAS ook kenbaar maken dat u van haar verdere diensten afziet. U kunt dan omzien naar een andere belangenbehartiger, zoals een letselschadebureau of letselschade-advocaat. Als de aansprakelijkheid is erkend door de tegenpartij moeten deze kosten door de tegenpartij worden betaald.

  • anke

    Dat klopt je kan naar een ander letselschadebureau gaan. Ik heb bv een bureau die erg goed is in zijn c.q. haar werk, je hoeft hen niets te betalen dat verhalen zij rechtstreeks bij de tegenpartij.

    Het is inderdaad niet eerlijk dat ze je afschepen met het antwoord“dat komt wel goed”. Als de wederpartij aansprakelijkheid heeft erkend zal het waarschijnlijk ook wel goed komen, zij zullen dan al je schade moeten betalen, dus ook je inkomensschade.

    Als je wil kan ik je een adres geven van dat letselschadebureau. Ook heb ik nog een goed adres voor een letselschadeadvocaat…..

    Als je geen goed gevoel over de das hebt zou ik persoonlijk veranderen, aangezien dit nog meer ergernis opwekt die je waarschijnlijk niet kunt gebruiken omdat je wel andere dingen aan het hoofd hebt….

    Blijf je wel bij DAS, dan lig er niet van wakker dat je denkt dat ze je een zeur vinden. Zij zijn er voor om je belangen te behartigen hoe vaak je ook belt. En moet je kijken wat zij verdienen per uur…. Dus maak je daar niet druk over.

    Overstappen is naar mijn mening het overwegen waard……

    Ik moet wel zeggen dat ik verder niet weet wat de ervaringen zijn met de das.

    heb je vragen mail me dan….

    veel succes

    gr anke

  • Paul

    Ja, ook tijdens de gehele procedure heb ik een inkomen gehad. Het telefoonnummer van het bureau is 0547-383882.

    Veel succes.

    Gr.

    Paul