Cunningham-Lindsey

  • karin

    hallo

    heeft iemand ervaring met Cunningham-Lindsey als tegenpartij?

  • wiLLem

    Ja ik.

    Na 6 jaar willen ze nu een afwikkeling.

  • karin

    zo dan ik heb ik nog 2jr voor de boeg gek word ik van die gasten!

    ik ben door een ongeval in de wao gekomen hersenletsel was de conclusie

    nu moet ik aantonen dat ik normaal fuctioneerde voor het ongeval dat

    heb ik gedaan en het is niet voldoende ik hoef nog net niet door

    hoepeltjes te springen !

    de tactiek van de langste adem dus!

  • wiLLem

    Ik word bijgestaan door claimcare.nl , daar ben ik verder wel tevreden over.

  • eveline

    ik heb wel een goeie advocaat hoor die word het ook zat

    maar er gaan echt maanden voor bij dat ik niks hoor echt

    frustrerend …….

    bedankt voor je reactie…..

  • Aggie

    Ik ben zelf al zo'n 3,5 jaar bezig.

    En ik heb van die verzekering nog nooit gehoord.

    En ik herken de situatie, want ik heb het precies hetzelfde. Geen klachten voor het ongeval, na het ongeval wel.. en de tegenpartij zegt: “Ze zal het voor het ongeval ook wel hebben gehad”. Terwijl elk bewijs wat wij hebben en ook hun, dat tegenspreekt.

  • Saskia

    Ik begrijp dat de aansprakelijkheid geen probleem (meer) is.

    '… ze zeggen ‘ voor het ongeval had je het waarschijnlijk ook al’ ' o.i.d.. Zeggen ze dat, of schrijven ze dat? In het eerste geval: negeren, en gewoon je claim laten ophalen. In het 2de ook, en tegelijk disciplinaire maatregelen laten treffen.

    Onthouden jullie advocaten jullie ook van kopieen van alle in-en uitgaande correspondentie + tel./persoonlijk overleg? Vaak doen ze maar wat/ niks/ precies het verkeerde.

    Wat een onnodige extra schade en ellende! Onnodig en opzettelijk; daar zijn ook regels voor! Fijne advocaten hebben jullie - die jullie de omgekeerde wereld presenteren. Als je in zo'n situatie beland, bewijst dat de onkunde cq. onwil van je advocaat. Het hoeft namelijk niet, het mag niet eens.

  • karin

    nee de aansprakelijkheid is allang vast gesteld…. maar ik heb wat je noemt

    een niet objectiveerbare aandoening na de val heb ik last

    van geheugenstornissen slaap slecht hoofdpijn concentratie problemen enz

    nou dat had ik niet voor het ongeval toen werkte ik 60 uur pet week

    voor mn baas en toen ik een ongeval kreeg op mn werk was hij in geen velde of wegen meer te bekennen..

    en zelfs dat word ten borde gedragen ik zal wel overwerkt zijn!… erg hoor

    ik weet echt niet meer wat ik moet ik ben altijd een optimist geweest en zelfs na mijn ongeval bleef mn glas half vol maar nu merk ik dat ik depri gaat worden door dit hele gedoe hoe noem je dat ? post-traumatisch schade letsel syndroom???

    op wie kan ik dat verhalen?

  • saskia

    hoi Karin,

    tsja, zo is de praktijk. Verzekeraars beschadigen slachtoffers moedwillig. En de meest advocaten zijn ongedierte. Ik snap niet dat je zegt dat je tevreden bent over je advocaat? (claimcare), terwijl ze je toch laten aanmodderen. Uit je relaas blijkt wel dat ze alle bekende moedwillige fouten maken. Ga snel ‘shoppen’, leg het voor aan echt gespecialiseerde letselschade-advocaten en vraag hen het over te nemen; maak goede afspraken over de condities, prestaties, e.d.. Stel budgetten en termijnen. Claimcare had allang voor jouw alle niet betwiste schadeposten moeten ophalen. Ptss is niet niet objectiveerbaar. Dat zeggen ze zelfs ook van bv. ME en RSI, terwijl de WHO al jaren lang diagnostische protocollen heeft opgesteld. In dit land negeren ze dat gewoon, en de overheid (Donner c.s.) laat het begaan …… Op nagenoeg alles willen ze dat stempel plakken, omdat ze er vaak nog mee weg komen ook - agv de falende advocatuur, en rechtsspraak! (deeltijdrechters verbonden aan advocatenkantoren, etc., etc.).

    Nogmaals, heb je de ontkenningen van de tegenpartij op papier? Zo niet, Claimcare achter de broek zitten - zij moeten dat z.s.m. (zeg 14 dgn) op papier krijgen. Zo ook mbt. periodieke opgave van het oplopen van de wettelijke rente over de totale schade die jij hebt opgelopen, en zult oplopen. Eerlijk gezegd, dit bewijst al voldoende dat je met hen ook het verkeerde vlees in de kuip hebt. Daar is geen goed garen mee te spinnen. Stel ze maar alvast wel aansprakelijk voor de schade die zij al hebben veroorzaakt en de claim die ze niet hebben binnengehaald. Een briefje (aantekenen!) volstaat. c.c. naar mw. Unger (deken Orde van Advocaten - die onlangs de 1-2% criminele advocaten wil gaan aanpakken, maar inmiddels vastloopt op haar eigen leden).

  • wiLLem

    Saskia, tot 3 maal toe haal je Claimcare erbij …..heeft ze het helemaal niet over gehad, maar ik. En heb over hun verdediging - wat mij verder niets kost - ook niets te klagen.