wie heeft ervaring?

  • Desiree2

    wie heeft ervaring met schade verhalen bij een medisch specialist en zou die ervaring met mij willen delen? ik sta pas aan het begin en zou graag willen weten wat me allemaal te wachten staat

  • F.J.C.Vermeer

    Allereerst lijkt het me verstandig om voor jezelf eerst alles goed op een rijtje te zetten.

    Wat is er gebeurd, heb ik de mogelijkheden om hetgeen ik hem verwijt met aantoonbare feiten te onderbouwen, en ook belangrijk, wat wil ik er mee bereiken.

    Wil ik een erkenning en/of wil ik een schadeloosstelling.

    Begrijp me goed, je hebt nog een hele lange weg te gaan voor je uiteindelijk je doel hebt bereikt.

    Eerste stap daarin is het zoeken en vinden van een goede letselschadeadvocaat die in samenwerking met een medisch specialist alle feiten boven tafel kan halen.

    Vermijd liever de letselschadebureaus, er zitten ongetwijfeld hele goede tussen, maar ik heb zelf slechte ervaringen hiermee opgedaan.

    Ze zijn commercieel van opzet, hebben vaak bevriende contacten in het verzekeringswereldje, en blijken in veel gevallen zichzelf eerst schadeloos te willen stellen ipv de client waarvoor ze werken.

    Kies een goede degelijke letselschadeadvocaat die veel ervaring heeft met dit soort zaken, en houd jezelf voor dat het geruime tijd zal duren voor de zaak uiteindelijk rond is, je zult een lange adem nodig hebben

    Wens je van mijn kant in ieder geval heel veel sterkte en suc6 voor de toekomst